Dette tilbehøret kan du utstyre plasthallen eller arbeidsteltet med

Les mer

Plasthaller og arbeidstelt er fleksible og allsidige alternativer for mange virksomheter. For å få fullt utbytte av hallene, kan det imidlertid være nødvendig å utstyre dem med ekstra tilbehør. Vi tilbyr et bredt utvalg av tilbehør for plasthaller og arbeidstelt, noe som gjør det mulig å tilpasse hallene til dine spesifikke behov. Her kan du lese om noen av de vanligste tilbehørene som kan tilføres våre plasthaller og arbeidstelt.

 

 

Porter

Mulighetene du har ved valg av porter, er mange. Plasthaller og arbeidstelt kan utstyres med både manuelle og elektriske portdører, som begge gir enkel tilgang til hallen. Porter bidrar også blant annet til at hallen ikke blir vær- eller vindpåvirket. Hallspesialisten tilbyr flere forskjellige typer portdører for å dekke kundens ulike behov og krav, både for smidighet og for sikkerhet.

 

 

Avfuktere

Avfuktere er et annet populært tilbehør for plasthaller og arbeidstelt. Dette kan være effektivt for å regulere fuktigheten inne i hallen. Det finnes flere forskjellige typer avfuktere, som mekaniske avfuktere og naturlige avfuktere. Vi tilbyr flere forskjellige typer avfuktere slik at din hall oppfyller både formelle krav og ønsker om komfort. 

 

 

Belysning

Belysning er et av de vanligste tilvalgene blant våre kunder og bidrar både til å opprettholde et godt arbeidsmiljø og øke sikkerheten inne i hallen. Vi tilbyr flere forskjellige typer belysning, som LED-belysning og lysrørbelysning. 

 

 

Oppvarming

Avhengig av årstid, beliggenhet og aktivitet er det også mange som ønsker muligheten for oppvarming av plasthallen eller arbeidsteltet. Spesielt om vinteren kan oppvarming være nødvendig for å opprettholde en god og jevn temperatur inne i hallen, slik at både maskiner og utstyr blir tatt vare på. Samtidig bidrar varme også et bedre arbeidsmiljø. Vi tilbyr flere forskjellige typer oppvarming, som elektrisk oppvarming og gassoppvarming. 

 

 

Reoler og lagersystem

Du kan også utstyre haller og telt med reoler og lagersystemer. Dette kan være nyttig for å utnytte gulvarealet på best mulig, og bidrar samtidig til god organisering av verktøy og utstyr. Vi tilbyr forskjellige typer reoler og lagersystemer, inkludert hyllesystemer, stativer og skap, slik at du kan organisere hallen etter virksomhetens behov. 

 

 

Plasthaller og arbeidstelt fra Hallspesialisten er en god løsning for mange virksomheter, takket være hallenes evne til å motstå påvirkningen av vær og vind gjennom hele året. Ved å tilføre det riktige tilbehøret kan plasthallene og arbeidsteltene oppfylle virksomhetens spesifikke behov på en enda bedre måte.


Kontakt oss for et uforpliktende tilbud i dag!