Plasthaller og arbeidshaller til alle værforhold

Bekymre deg ikke for været: Med våre skreddersydde løsninger som isolasjon, oppvarming og klimakontroll, sikrer vi at plasthallen eller arbeidshallen din er sikker, komfortabel og effektiv, uansett klima.
Les mer

En plasthall eller arbeidshall kan brukes til produksjon, verksted, sportsarena og for å lagre utstyr eller materiell. Vi hjelper deg med å tilpasse hallen slik at den kan brukes hele året.

 

For å holde kulden ute er det viktig å ha god isolasjon. Det bidrar til å redusere varmetapet og dermed med på å redusere energikostnadene. Isolasjon er ikke bare bra for områder med kaldt klima, men kan også være nyttig i områder med varmere klima. Isolasjon bidrar her til å kunne holde hallen kjøligere. Vi tilbyr også tillegg som ventilasjons- og klimaanlegg, som er viktig for å opprettholde et sunt og behagelig inneklima.  


Hallene våre er designet i henhold til Norsk Standard og Eurocodes. Alle våre haller er tilpasset kraftig snø og vindkast, i henhold til gjeldende myndighetskrav. Hvor robust taket skal være avhenger av hvilket område du skal sette opp hallen.

 


Ta kontakt
Det finnes ikke en universell løsning. Hver hall, lokasjon og kunde har sine behov. Ta derfor kontakt med en av våre selgere så hjelper de deg med å finne løsningen som passer deg.

 

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud i dag!