Hallspesialisten hjelper deg fra start til slutt

Dropp alt av bekymringer for arbeid, uforutsette utgifter og andre problemer. Med oss på laget er du garantert trygghet gjennom hele prosessen.
Les mer

Vi hjelper deg med byggesøknaden

Byggesøknaden kan være en overveldende prosess. Hallspesialisten er sentralgodkjent i henhold til tiltaksklasse 2. Tiltaksklassene er en gradering av vanskelighetsgraden til oppgavene knyttet til et byggeprosjekt. Vår kompetanse på dette området kan være helt avgjørende for å korte ned på saksbehandlingstiden i kommunen.

 

På den måten kan vi sikre at hvert enkelt byggeprosjekt kan gjennomføres uten forsinkelser og i henhold til planlagt fremdrift. Vi sender en komplett byggesøknad til kommunen. Dette inkluderer alle nødvendige godkjenninger, også godkjente nabovarsler.

 

Byggeprosessen

Når kontrakten er godkjent kan arbeidet med å sette opp hallen starte - dette slipper du heldigvis å styre med selv. 

 

 Stål og duk leveres direkte på tomt og våre montører kommer med utstyret som trengs. Av større utstyr som trengs under hallbyggingen er lift og kran. Hvor lang tid selve byggingen vil ta, avhenger av størrelsen på hallen og geografisk plassering. Men i kontrakten vil vi gi et overslag på når du kan forvente at hallen er ferdig og klar til bruk.

 

Når hallen er ferdig satt opp foretar vi en felles befaring for å kunne forsikre oss om at alt er som det skal ifølge avtalen. Vi er opptatt av at du skal bli 100% fornøyd med hallen din. Hvis det er noe som ikke stemmer retter vi på det så fort som mulig.

 

 

Få jevnlig service

Uansett om du har en ny eller gammel hall fra oss, kan vi hjelpe deg med å ta vare på den. Ved å inngå en avtale med Hallspesialisten kan vi garantere at din hall er i trygge hender.
Vi streber etter å tilby alle våre kunder effektive og fleksible løsninger.

 

En serviceavtale innebærer en årlig inspeksjon av hallen utført av en av våre servicemontører. Ved å inngå en serviceavtale kan du øke lønnsomheten til din bedrift ved å redusere risikoen for uforutsette kostnader og verdifall på hallen. Dette oppnås ved å sikre at hallen tåler det norske klimaet enten den er permanent eller midlertidig, og ved å ivareta kravene i internkontrollforskriften på en trygg måte.
Hos oss har det ingenting å si om du leier, eier eller leaser.

 

Vi tilbyr de samme serviceavtalene til alle våre kunder, slik at du kan bli fornøyd med sluttresultatet. Selv etter mange års bruk er det viktig å sørge for at styrken og bruksverdien til hallen bevares gjennom jevnlig og profesjonelt vedlikehold - det hjelper vi deg med. Les mer om hva vi kan gjøre for deg. 

 

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud i dag!