Plasthall

Hallene våre er populære i industri- og anleggsbransjen, og vi har levert til de fleste store entreprenører. En anleggshall fra Hallspesialisten kan spesifiseres i forskjellige størrelser og med forskjellig utstyr, og er rask å sette opp og å ta ned.

Bruksmulighetene er mange, og vi ser ofte at kunden ønsker å utvide for eksempel lager- eller produksjonskapasitet. En hall fra Hallspesialisten, har den fordelen at den kan utstyres i henhold til dine spesifikke krav, samt utvides dersom plassbehovet øker. Den kan også demonteres og selges videre.


Aktuelle bruksområder

Bygg og Anlegg

 • Verkstedhall
  Gjerne isolert og med varme eller verksted kombinert med lager.
 • Lagerhall
  Kanskje i kombinasjon med containere eller brakker? Mange av våre kunder velger å kombinere den store lagringskapasiteten i en hall med containere og brakkebygg. Gjerne ferdig utrustede containere med verksted og spesialverktøy ferdig montert, eller for eksempel for håndtering og oppbevaring av spesialutstyr.
 • Oppbevaring av maskin og utstyr
 • Blandetelt / Slurrytelt
  Mindre hall med isolasjon og varme for diverse arbeid, f.eks med blanding av sprengstoff.

Industri

 • Produksjonshall
  Ofte isolert med innerduk, varme, ventilasjon og bra med belysning. Annet aktuelt ekstrautstyr er for eksempel reoler, lasteramper med mer.
 • Lagerhall
  Kaldt, ventilert, isolert eller en kombinasjon.
  Det er mange forskjellige varer og produkter som egner seg for lagring i en hall fra Hallspesialisten. Noen varer tåler kulde men ikke fukt, andre varer har andre behov. Høy kvalitet, lav pris, rask bygging/montasje og fleksible løsninger kjennetegner hallene våre. Vi spesifiserer størrelse og ekstrautstyr i lag med deg, basert på ditt behov.
 • Havnelager/Terminal
  – et lager med masse trafikk og gode terminalløsninger.
  Her foregår det gjerne både lagring, midlertidig lagring og omlasting. Mange forskjellige størrelser kan være aktuelle og vanlig ekstrautstyr er store porter og lasteramper som forenkler arbeidet.
 • Bulklager
  – hall med harde innvendige vegger.
  Har du behov for å lagre typisk veisalt, grus, fôr eller annet i bulk har vi løsningen for deg. Vi beregner hvor store og kraftige vegger som trengs og monterer de opp innvendig hallen. Om bruksbehovet endrer seg kan man enkelt bygge på eller fjerne løsningen.