Om oss

Hallspesialisten – det beste fra to verdener

De to selskapene Teltspesialisten og W. Giertsen Hallsystem slo seg sammen 1. mars 2017. Det nye selskapet fikk navnet Hallspesialisten og bygger på de to tidligere selskapenes styrker. Hallspesialisten har en klar ambisjon om å være kvalitetsledende innenfor hallsystemer og telt i det norske markedet.

Innovasjon og videreutvikling av eksisterende og nye, markedsriktige produkter står sentralt i det nye selskapet. I tillegg skal kundene forvente den samme gode service som de to tidligere selskapene er kjent for.

Det sammenslåtte selskapet har fått en bredere tilstedeværelse i det norske markedet. Teltspesialisten og W. Giertsen Hallsystem er allerede markedsledere henholdsvis i Midt-Norge og på Vestlandet. I tillegg har begge selskapene god tilstedeværelse i Nord-Norge og i utvalgte segment i det samlede norske markedet.

Samlet vil selskapets kunder også få gleden av et bredere sortiment ettersom Teltspesialisten og W. Giertsen Hallsystem sine produkter utfyller hverandre godt. W. Giertsen Hallsystem har bred erfaring på store industrihaller samt spesialutviklede haller til bruk i blant annet idrett, oppdrettsnæringen og verftsindustrien. Teltspesialisten har opparbeidet seg en ledende posisjon innen standardiserte industrihaller, fleksible arbeidstelt samt utleie av telt og utstyr til alle typer arrangement.

Teltspesialisten AS

Teltspesialisten AS er Midt-Norges ledende aktør innen industrihaller, arbeidstelt og partytelt. Selskapet kan vise til sterk vekst de siste årene.

W.Giertsen Hallsystem AS

W. Giertsen HallSystem AS har vært ledende leverandør av plasthaller til industri, fritid, freds- og nødhjelpsoperasjoner siden 1967, og har lange og sterke relasjoner til sine kunder både i Norge og internasjonalt.


 

GODKJENNINGER

Plasthall

Arbeidstelt

Arrangement

Dukskifte

Service

Lager

Teknisk avdeling

Administrasjon